Aanrijding op Oudemolenseweg in Ubbena

UBBENA – Maandagmiddag omstreeks 13.10 uur heeft er op de kruising van de Oudemolenseweg en de Taarloseweg in Ubbena een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s.

Door waarschijnlijk een voorrangsfout kwamen beide met elkaar in aanrijding. De Renault werd in de flank geraakt. In de Renault zaten een man en kind. Beide inzittenden werden voor controle overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Het kind kreeg van de gealarmeerde agenten een knuffelbeer tegen de schrik.

Beide voertuigen werden door berger Hamstra afgesleept.

Foto”s © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt