Kom naar de Helden van Oranje (Koningsnacht) en Kingsland Festival (Koningsdag) in het Stadspark van Groningen

GRONINGEN – Op de avond voor Koningsdag brengt een select gezelschap Nederlandse topartiesten een bezoek aan het Stadspark in Groningen voor de tweede editie van Helden van Oranje. Van 18.00 tot 02.00 uur wordt een voorschot genomen op de feestelijkheden van Koningsdag, die in Groningen extra speciaal is vanwege de komst van het Koninklijk paar naar de stad. Op het podium in het Stadspark zijn optredens van onder anderen André Hazes en Wolter Kroes te verwachten.

Helden van Oranje is een typisch Nederlandse avond vol vertrouwde gezelligheid en muzikaal genot om de verjaardag van onze Koning feestelijk in te luiden. Naast Hazes en Kroes staan ook The Partysquad, Nielson, Lange Frans, Danny de Munk, Tim Douwsma, Team TNT, Robert Leroy en Wesley Bronkorst op het affiche in Groningen.

Groningen is voor de tweede keer toneel van de Helden van Oranje. Nederlands grootste artiesten brengen tijdens het gezelligste oranje meezingfeest van Nederland, een muzikale ode aan de Koning ter ere van zijn verjaardag.

De kaartverkoop voor Helden van Oranje is van start gegaan via heldenvanoranje.nl. De prijs voor kaarten bedraagt € 5,= per stuk.

Kingsland Festival in Stadspark

Op 27 april viert heel Groningen Koningsdag. Niet alleen in de binnenstad worden er allerlei leuke activiteiten rondom deze feestdag georganiseerd, want ook op de Drafbaan in het Stadspark kunnen bezoekers helemaal uit hun dak gaan op het dancefestival Kingsland.

Als je in bezit bent van een ticket kan je tijdens het evenement op 3 stages (Main, Eclectic & Deep) genieten van wereldbekende dj’s en de beste Nederlandse HipHop live acts. De organisatie is dan ook trost op de ♛ Koninklijke lineup ♛ voor het Kingsland Festival in Groningen

 

 

♛ MAINSTAGE ♛ ♛ TIKTAK ♛ ♛ Spinnin’ Sessions ♛
Armin van Buuren Broederliefde Dante Klein
Blasterjaxx Childsplay Ferreck Dawn
Cesqeaux CMC$ Kris Kross Amsterdam
Headhunterz De Jeugd Van Tegenwoordig LVNDSCAPE
Julian Jordan Freddy Moreira Mike Williams
Lost Frequencies Glowinthedark Mr Belt & Wezol
Lucas & Steve Jebroer Sam Feldt
Nicky Romero Johnny 500 The Him
Ummet Ozcan
Jonna Fraser Trobi
Timmy Trumpet Kraantje Pappie Zonderling
Lil Kleine
Russo
Sem Vox
The Partysquad

Tickets voor het festival zijn verkrijgbaar via www.kingslandfestival.nl. (Let op evenement is voor 18 jaar of ouder)

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt