Zwaar verkeersongeval op de Westeresch in Roden.

RODEN – Dinsdagmiddag om 17.21 uur werd de brandweer van Roden gealarmeerd voor een verkeersongeval met meerdere voertuigen op de Westeresch in Roden. Enkele minuten later werd er opgeschaald naar een middelhulpverlening en werd ook het naburige korps uit Leek gealarmeerd. Daarnaast werden er meerdere ambulance’s en het Mobiel Medisch Team naar het incident gestuurd.

Op de kruising van de Westeresch en de Noordholt in Roden bleken twee voertuigen hard met elkaar in aanraking te zijn gekomen. Al snel na aankomst van de hulpdiensten werd duidelijk dat de hulpverlening voor een van de inzittenden te laat kwam. Bij de aanrijding waren in totaal vier voertuigen betrokken. Er vielen meerder gewonden bij het ongeval. De brandweer heeft de bestuurster van een personenauto uit haar auto bevrijdt.

De weg is ten tijde van de afhandeling van het ongeval afgesloten geweest voor het verkeer.

De politie zal onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Publicaties:

RTV Drenthe

Assercourant

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt