Brand in bijgebouw achter voormalig gemeentehuis

Paterswolde- Vrijdagmiddag is er brand uitgebroken in een fietsenhok van het voormalige gemeentehuis aan de Prinses Irenelaan in Paterswolde.

De eerste melding voor de brandweer was voor een buitenbrand. Later werd er opgeschaald naar een gebouwbrand en uiteindelijk naar middelbrand. Uiteindelijk konden enkele eenheden welke onderweg waren afgemeld worden.

De politie doet onderzoek naar de brand.

Foto © Compact Media / 112Eelde.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt