Auto in de sloot aan de Gasterenseweg bij Anloo (Update 12.15 uur)

ANLOO – Op de Gasterenseweg tussen Anloo en Gasteren heeft zondagmorgen omstreeks tien over elf een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. Een automobilist kwam uit de richting van Anloo en verloor in een bocht door nog onbekende oorzaak de controle over het voertuig.

De auto belandde in een naastgelegen sloot. Naast het brandweerkorps van Annen werd ook het Mobiel Medisch Team gealarmeerd. Bij het ongeval raakte één persoon gewond. Het slachtoffer wordt in de ambulance behandeld. Toedracht van het ongeval is niet bekend.

Foto’s © Compact Media © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt