Vrouw parkeert haar auto in achtergevel van haar garage (Video)

OOSTERWOLDE – Om middernacht heeft een bewoonster van een woning aan de Menninge in Oosterwolde haar auto op een wel hele ongebruikelijk manier geparkeerd in haar garage. Bij thuiskomst wilde de vrouw haar voertuig parkeren in een aangrenzende garage van haar woning. De vrouw raakte met haar rechter buitenspiegel iets in de garage. Van schrik trapte de vrouw haar gaspedaal in in plaats van de rem.

De vrouw reed vervolgens haar achtergevel van de  garage eruit. Omdat er mogelijk sprake zou zijn van een beknelling werden de brandweerkorpsen van Oosterwolde, Appelscha en het hulpverleningsvoertuig van Drachten gealarmeerd. Bij aankomst bleek dit niet het geval. De brandweer heeft de garage geïnspecteerd in verband met mogelijk instortingsgevaar. De gesneuvelde muur was geen draagmuur en vormde geen gevaar. De vrouw kwam met de schrik vrij en werd opgevangen bij haar buren.

Foto’s: R. Koene © Compact Media / Nieuwsinfriesland.nl

Leeuwarder Courant

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt