Bestuurder rijdt in gevel van woning aan de Camstrastrjitte in Nijland

NIJLAND – In de Camstrastrjitte te Nijland is dinsdagmiddag een automobilist tegen een woning aan gereden. Het ongeval gebeurde omstreeks 17.00 uur toen de bestuurder in een parkeervak per ongeluk het gas in trapte.

De auto schoot door een hekwerk en tuin tegen een gevel van een woning aan. De brandweer hoefde niet in actie te komen aangezien er geen sprake was van instortingsgevaar. De man kwam er zonder verwondingen er vanaf. Uit voorzorg werd er door de politie een blaastest afgenomen. Deze bleek in orde.

Foto’s: © Compact Media / BTB Fotografie

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt