Voetganger aangereden op de Marktstraat in Bolsward

BOLSWARD – Een voetganger is dinsdagmorgen omstreeks 10.00 uur gewond geraakt bij een aanrijding aan de Marktstraat in Bolsward. Ter hoogte van het zebrapad werd de man aangereden door een achteruit rijdende automobilist. Door de klap sneuvelde het achterraam.

Naast meerdere ambulance’s werd ook het Mobiel Medisch Team gealarmeerd. Het slachtoffer had door de botsing een flinke hoofdwond opgelopen, maar was gelukkig bij bewustzijn. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s: © Compact Media / BTB Fotografie

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt