Automobilist gewond na aanrijding met vrachtwagen

Assen- Donderdagmorgen heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een vrachtwagen op de kruising van de Europaweg-Noord en de Dr.A.F.Philipsweg in Assen.

De bestuurder van de personenauto nam vermoedelijk de bocht te ruim en de naderende vrachtwagen kon niet meer tijdig stoppen waarna de aanrijding volgde. Een passerende vuilniswagen van de Gemeente Assen schermde het ongeval af voor het overige verkeer. De bestuurder van de personenauto werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De chauffeur van de vrachtwagen raakte niet gewond.

De servicedienst van het transportbedrijf maakte de vrachtwagen weer gangbaar zodat deze zijn weg kon vervolgen, de auto moest worden afgesleept.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Publicatie: Dagblad van het Noorden

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt