Grote brand in supermarkt Rolde tijdig bedwongen (VIDEO)

Rolde-  Vrijdagavond omstreeks 19.55 uur werd de brandweer van Rolde gealarmeerd voor een winkelbrand aan de Grolloërstraat in Rolde.

De brand zou woeden bij de Plus supermarkt welke na een merkwijziging recent weer was geopend. Binnen enkele seconden werd er door de meldkamer opgeschaald naar middelbrand en werden de korpsen uit Gieten, en Assen gealarmeerd. Binnen 5 minuten werd er opgeschaald naar grote brand en werden er nog meer korpsen aangestuurd.

Door snel ingrijpen van de diverse korpsen kon een uitbreiding voorkomen worden en was de brand binnen afzienbare tijd onder controle. Wel liep de winkel behoorlijke schade op. De brand is vermoedelijk ontstaan bij een van de koelkasten in de winkel en heeft zich vervolgens naar het dak weten uit te breiden.

Foto’s en video © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Publicaties:

DVHN

RTVDrenthe

Asser Courant

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt