Superbike coureur Michael van der Mark eindigt als tweede op het TT Circuit in Assen

ASSEN – Dit weekend wordt er op het TT Circuit in Assen de WK Superbike gehouden. Tijdens de eerste race op de zaterdag eindigde de Nederlandse motorcoureur op de tweede plaats. achter Klassementsleider Jonathan Rae uit Verenigd Koninkrijk.

Michael van der Mark kwalificeerde zich als zegenende en startte daarom op de derde start rij. De Nederlander wist zich al vrij snel in het begin van de wedstrijd naar voren te rijden. Ongeveer halverwege de wedstrijd wist van der Mark, jonathan Rae in de Geert Timmer bocht in te halen.

Echter na een paar rondes moest hij zijn eerste plek weer afstaan. En reed hij vijf rondes voor het einde derde. Van der Mark wist Davis in de laatste rondes voorbij te komen en eindigde knap tweede. Ondanks dat hij graag had gewonnen op zijn thuis circuit, is hij zichtbaar blij met de tweede plaats.

Foto’s R. Koene © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt