Politie controleert op verlichting in Assen

Assen- Ondanks een waarschuwing op Social Media heeft de politie in de nacht van zaterdag op zondag 15 bekeuringen uitgedeeld aan fietsers welke geen verlichting voerden. Alle ontvingen een bekeuring van 64 euro.

Daarnaast werden er bekeuringen uitgedeeld voor het door rood licht fietsen, baldadigheid, een snelheidsovertreding met een auto, onverzekerd rijden met een auto en een overtreding van de constructiesnelheid van een snorfiets.  Ook blies een bestuurder van een snorfiets meer dan de toegestane alcoholwaarde, zijn rijbewijs werd ingevorderd.

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt