30.000 uitbundige feestgangers vieren verjaardag van koning Willem Alexander op het Kingsland Festival

GRONINGEN – Op het Stadspark in Groningen werd op Koningsdag “Kingsland Festival” gehouden. De koninklijke familie had eerder die dag een bezoek gebracht aan de Groningse stad.

De organisatie van Kingsland Festival had nog een verzoek ingediend bij de Rijksvoorlichtingsdienst of koning Willem Alexander samen met Maxima een bezoek wilde brengen aan het evenement. In een eerdere editie van Kingsland Festival bezocht het koninklijk paar een set van Armin van Buuren, welke ook dit jaar in Groningen was geboekt.

Op de drie verschillende podia traden voor 30.000 man publiek (inter)nationale artiesten op zoals Lucas en Steve, Lost Frequencies, Nicky Romero, Lil Kleine, Je Broer, Kraantje Pappie en nog veel meer. Het evenement was ook geheel uitverkocht.

Na het optreden van Armin van Buuren werd er een 🎉 RECORDPOGING CONFETTI SCHIETEN! 🎉 gehouden, of deze record poging is geslaagd is bij ons niet bekend. Veel uitbundige feestgangers schoten namelijk al voor dit moment hun confetti de lucht in.

Naast alle vrolijke en gezellige noten, werd er ook stil gestaan bij het overlijden van de Zweedse dj en producer Avicii door een minuut lang te applaudisseren. Na het applaus draaiden dj’s in de vier steden de wereldhit Levels van Avicii.

Wil je nog even nagenieten, dat kan want wij hebben de foto’s nog. Voor De Helden van Oranje en het bezoek van het Koninklijk Huis klik dan op de links hieronder.

De helden van Oranje

Koningsdag Groningen

Foto’s © Compact Media / Nieuwsingroningen.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt