Verkeersongeval op de Auwemalaan in Leek

LEEK/TOLBERT – Op de Oldebertweg in Leek heeft zaterdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. In plaats van het korps van Leek werd het naburige Roden gealarmeerd. Ter plaatse bleek het ongeval op de Auwemalaan in Leek te zijn nabij de rotonde met de Oldebertweg. De bestuurster van de grijze voertuig had mogelijk de bocht te ruim genomen en kwam op de andere weghelft

Het korps van Roden kon voortijdig worden teruggeroepen de betrokkenen van beide voertuigen konden op eigen kracht de auto’s verlaten. De bestuurster is door het aanwezige ambulance personeel gecontroleerd. Het is niet bekend of ze voor verder behandeling naar het ziekenhuis moest. De twee inzittenden van de bestelbus kwamen met de schrik vrij.

Als gevolg van het ongeval is de Auwemalaan tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer, mede om een band van de bestelbus te kunnen verwisselen.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / Nieuwsingroningen.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt