Uitslaande brand in sauna bij welnessresort De Waterlelie in Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN – In een saunagebouw bij wellnessresort De Waterlelie in Zevenhuizen is zondag aan het begin van de avond brand ontstaan. De vlammen sloegen uit het dak. Het gaat om een vrijstaand gebouw, achterop het terrein van het resort dat gevestigd is aan de Oudestreek. Niemand raakte gewond.

Rond 20.00 uur was de brand onder controle. Het nablussen vergt dan nog enkele uren. De brandweer meldde dat de watervoorziening ter plekke een probleem vormt: de brandweer kon pas op grote afstand water winnen. Daarom werd opgeschaald naar middelbrand en komen er twee waterwagens ter plaatse.

De brandweer spoot en naastgelegen gebouw nat om overslaan van de brand te voorkomen. Verkeer in de buurt moet rekening houden met een omleiding. Er liggen meerdere brandweerslangen over de weg, waardoor passeren niet mogelijk is.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / Nieuwsingroningen.nl

Dagblad van het Noorden 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt