Enorme brand verwoest boerderij en woonhuis in Leutingewolde (VIDEO)

LEUTINGEWOLDE – Een grote uitslaande brand heeft aan het Westeinde in #Leutingewolde een boerderij met woonhuis totaal verwoest. De brandweer van Roden kreeg om even over 4  een melding van een Industrie/Agrarische boerderij. Deze werd al snel opgeschaald naar middel omdat de vlammen al hoog uit het dak kwamen. De omliggende korpsen hielpen de brandweerlieden van Roden om de naastgelegen schuren te behouden. Het woonhuis en de rietgedekte schuur zijn verloren gegaan. Het vee liep veilig is een naastgelegen weiland naar de enorme brand te kijken. De oorzaak is van de brand is nog niet bekend.

Ambert- Alert

Voor de buren is om vijf uur een NL-Alert uitgegaan. Brand met rook in Leutingewolde. Blijf uit de rook. Graag ramen en deuren sluiten en ventilatie uitzetten.

Foto’s & Tekst: E. Brand © Het Streeknieuws

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt