Ongeval op kruising Hoofdweg met de Schoolstraat in Bovensmilde

BOVENSMILDE – Dinsdagavond omstreeks 20.10 uur heeft er op de kruising van de Hoofdweg (N371) met de Schoolstraat in Bovensmilde een verkeersongeval plaatsgevonden. De verkeerssituatie van de kruising is onlangs aangepast. Het brom en fietspad is meer parallel aan de Hoofdweg komen te liggen.

Het ongeval ontstond als gevolg van een voorrangsfout. De van terechtkomende bromfiets bestuurder reed op het fietspad en had voorrang moeten krijgen. Hij kwam na een botsing met een bestelauto ten val. Hij is door aanwezige ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee voor verdere behandeling in het ziekenhuis. De verkeersongevallen analyse van de politie kwam tevens ter plaatse

Foto’s: R.Koene © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt