Ernstig verkeersongeval op N381 nabij Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Zaterdagmiddag omstreeks 15.30 uur heeft er een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden op de N381 bij Oosterwolde. Het korps van Oosterwolde werd gealarmeerd omdat er sprake zou zijn van een beknelling.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het te gaan om een ongeval met drie voertuigen. Een voertuig was in een naastgelegen sloot tot stilstand gekomen. De twee andere voertuigen kwamen na de aanrijding op de N381 tot stilstand. In twee van de betrokken voertuigen bleek er sprake te zijn van beknelling. Hierdoor werd er opgeschaald naar middel hulpverlening., waardoor ook de brandweer van Appelscha werd verzocht uit te rukken naar het verkeersongeval. Omdat de Lifeliner 4 elders was ingezet werd het Mobiel Medisch Team van de Lifeliner 1 uit Amsterdam gealarmeerd.

De beide brandweerkorpsen hebben de diverse slachtoffers uit hun benarde posities bevrijdt. Het ongeval heeft vermoedelijk plaatsgevonden doordat de bestuurder van de Chrysler op de verkeerde weghelft kwam. Hierdoor reed hij tegen de Dacia Duster afkomstig uit de regio Mönchengladbach (Duitsland). De Citroen Cactus kon de Dacia niet ontwijken en reed ook tegen de Dacia aan.

De bestuurder van de Dacia is met onbekend letsel overgebracht naar  het UMC in Groningen, De man uit de Chrysler is voor verdere behandeling aan zijn verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / Nieuwsinfriesland.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt