Dure, indrukwekkende en snelle bolides op het Vredestein super car sunday in Assen (De Beelden!)

ASSEN – Op de Pinksterzondag 20 mei vond er op het TT Circuit in Assen het evenement Vredestein Super car Sunday plaats. Op het TT Cirucit waren de meest bijzondere supercars te bewonderen.

De dure, indrukwekkende en snelle Suppercars stonden opgesteld op het paddock, maar kwamen ook in actie, tijdens de zogenoemde hotlaps over het circuit.

Naast de Nieuwe Zenvo TSR-S met 1177 PK, de Koenigsegg Agera RS Met 1176 PK (optioneel tot 1360 PK) waarvan er slecht 25 van zijn gebouwd en de Apollo Intensa Emozione waarvan er 10 exemplaren zijn. Is er op het TT Circuit ook de nieuwe gelimiteerde Ford GT 76 Heritage, De Porsche 911 GT2 RS, Lamborghini Huracan Performante, Ferrari 812 Superfast en honderden andere meest bijzondere supercars te bewonderen tijdens de Vredenstein Super Car Sunday.

Ook op gebied van duurzaamheid is er een bijzondere hypercar te zien. Van de Rimac Concept One een elektrische hypercar zijn er slechts 8 modellen gemaakt. De Supercar heeft een vermogen van 1073 PK opgewekt door 4 elektrische motoren. De twee aanwezige modellen komen speciaal uit de USA naar Assen.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt