Jongen valt van uit kano tijdens het varen op de Linde

OLDEHOLTPADE – Op zondagmiddag is een jongen uit een kano gevallen tijdens het varen op de Linde nabij de Vinkegavaartweg in Oldeholtpade. De jongen was met nog twee andere erop uitgegaan, toen hij door nog onbekende reden te water raakte.

De jongen kwam echter niet meer op eigen kracht uit het water en is door de hulpdiensten hierbij geholpen. De hulpdiensten moesten de locatie ook per boot bereiken. De desbetreffende jongen kwam met de schrik vrij en hield er alleen een nat pak aan over.

Foto’s: © Compact Media / BTB Fotografei

Stellingwerf

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt