Voetbalvereniging GOMOS ontvangt de kampioensschaal na ruime zege op MKV 29 uit Leeuwarden

NORG –  Op Sportpark Schapendrift in Norg werd om 14.00 uur de aftrap genomen. MKV’29 uit Leeuwarden was de tegenstander van de club uit Norg. De Friese ploeg maakt een zwaar seizoen mee in de 2e klasse K.

De ploeg van GOMOS werd vorige week eigenlijk al kampioen tegen SC stadspark. De concurrent werd toen uit met 1-3 verslagen.  Op een druk en gezellig sportcomplex van Voetbalvereniging GOMOS werd MKV’29 met ruime cijfers verslagen. De wedstrijd eindigde in 5-0, waardoor het eerste elftal van GOMOS voor eigen publiek een feestje kon vieren en de kampioensschaal in de lucht mochten houden.

GOMOS promoveert nu  naar de 1e klasse. Een zeer knappe prestatie nadat het elftal een jaar eerder ook al kampioen werd. Naast een geweldige prestatie werd er ook geschiedenis geschreven, GOMOS iheeft namelijk sinds de oprichting in 1945 nog nooit de 1e klasse gehaald.

Foto’s: R.Koene © Compact Media. / Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt