Auto ramt boom nadat handrem werd aangetrokken

Rolde- In de nacht van zondag op maandag zijn drie personen gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval op de Asserstraat in Rolde.

De bestuurder reed volgens getuigen claxonnerend vanuit Rolde richting Assen en op de Asserstraat ging het mis. De bestuurder trok aan de handrem waarna de auto naar links schoot en tegen een boom klapte. De drie inzittenden raakten gewond. Zij werden na behandeling overgebracht naar het ziekenhuis en huisartsenpost.

De bestuurder verloor niet alleen de controle over zijn voertuig ook zijn rijbewijs. Deze werd door de politie ingenomen na de ondoordachte actie. De auto raakte zwaar beschadigd en moest worden afgesleept. Voor zo ver bekend had de bestuurder niet gedronken.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt