Tractor met aanhanger gekanteld op de Curielaan in Drachten

DRACHTEN – Op het industrieterrein Drachten A-zeven is dinsdag aan het einde van de middag een tractor met aanhanger gekanteld. De aanhanger was geladen met balen kuil en belandde ter hoogte van de visvijver op zijn kant.

De bestuurder kwam van de richting de Opgong (Ureterp) toen hij door nog onbekende oorzaak de controle verloor. De combinatie kantelde mogelijk als gevolg van een stuurcorrectie. De bestuurder is door ambulancepersoneel gecontroleerd maar raakte niet gewond.

De brandweer van Ureterp werd gealarmeerd, omdat de tractor diverse vloeistoffen lekte. De verkeersongevallen analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht. De berging van de tractor en kar wordt door de boer zelf geregeld.

Foto’s: © Compact Media / Nieuwsinfriesland.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt