Twee verdachte autobranden in Assen

ASSEN – In de nacht van maandag op dinsdag zijn er in Assen twee autobranden uitgebroken. Omstreeks 01.00 uur werd er een autobrand gemeld aan de Marconistraat in Assen.

Daar brandde een Skoda uit. Ondanks de snelle inzet van de brandweer kon men niet voorkomen dat de auto onherstelbaar beschadigd raakte.

Omstreeks 03.15 uur werd de brandweer wederom gealarmeerd voor een autobrand. Ditmaal stond er een auto in de brand aan de Klenckestraat. Bij aankomst van het eerste blusvoertuig bleek dat de brand zich inmiddels ook al had uitgebreid naar de heg en de schuur. Hierdoor werd er door de brandweer opgeschaald naar middelbrand. Kort voor aankomst van het tweede blusvoertuig wist men de vlammen te doven.

De politie zal waarschijnlijk bij beide voertuigen onderzoek doen naar de toedracht. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

Foto’s © Compact Media & Moiassen.com

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt