Opnieuw scooterrijder gepakt na korte achtervolging

Assen- De politie van Assen heeft in de nacht van woensdag op donderdag een 24 jarige man uit Assen aangehouden. De agenten zagen de man rijden en probeerden hem staande te houden. De scooterrijder besloot echter te vluchten. Dit bleek in eerste instantie succesvol.

Na enige tijd kwam de scooterrijder weer tevoorschijn waarna hij na wederom een korte achtervolging werd aangehouden. De man bleek gedronken te hebben en blies op het politiebureau een waarde van 295 Ugl. In verband met recidive en een proeftijd zal de man zich op een later tijdstip bij de rechter moeten verantwoorden.

Daarnaast raakte hij zijn scooter kwijt en kreeg hij vier nieuwe bekeuringen mee voor geen rijbewijs, onverzekerd rijden, negeren stopteken en het niet tonen van identificatie.

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt