Ernstig verkeersongeval op de N34 bij Schipborg

SCHIPBORG – Op de N34 bij Zuidlaren is vrijdagochtend even na 11.00 uur een ernstig ongeluk gebeurd met twee auto’s. Drie volwassenen en twee kinderen zijn naar het ziekenhuis gebracht. De weg werd afgesloten en bleef tot bijna half drie gesloten.

Er was sprake van meerdere gewonden welke bekneld zaten in de voertuigen. De brandweer schaalde daarom op naar middel hulpverlening, waardoor naast de brandweerkorpsen van Zuidlaren en Annen ook het Mobiel Medisch Team ter plaatse kwam.

Het ongeluk gebeurde in de buurt van Schipborg, bij de afrit naar Zuidlaren, Vries en Tynaarlo. De afrit naar de N34 vanaf de A28 werd afgesloten. Verkeer bij Annen werd omgeleid en de oprit werd afgesloten.

De politie is op zoek naar een mogelijk belangrijke getuige welke reed in een grijze Volvo XC90 met caravan. De politie verzoek de inzittenden contact op te nemen via 0900-8844

Foto’s: M.Druppers © Compact Media / 112 Eelde

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt