Houten schuur in brand in Roden

RODEN – Maandagavond omstreeks 19.45 uur werd het korps van Roden gealarmeerd voor een automatische brandmelding aan de Slichtland in Roden.

De melding welke er op volgende gaf aan dat er een brand woedde in een woonvorm voor mensen met een beperking. Het bleek echter te gaan om een oefening, Tijdens de oefening welke bijna ten einde was, werd het korps van Roden voor een daadwerkelijk melding gealarmeerd.

Bij een hoekwoning aan de Ceintuurbaan-West.in Roden was door nog onbekend oorzaak brand ontstaan in een houten schuurtje achter de woning. Bij aankomst van de brandweer vlogen de vlammen meters hoog de lucht in.

De brand sloeg over naar het dak van een aangrenzende schuurtje. Door snel ingrijpen werd overslag naar de woning voorkomen. De woning is door de brandweer geventileerd. Er raakte bij de brand niemand gewond.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Dagblad van het Noorden

RTV Noord 

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt