Auto te water aan de Jade in Drachten

DRACHTEN – Dinsdagavond werd er omstreeks 23.15 uur een melding gedaan van een voertuig te water aan de Jade in Drachten. Naat dat het korps van Drachten werd gealarmeerd werd ook het oppervlakte reddingsteam van Burgum en de brandweerduikers van het korps Leeuwarden gealarmeerd.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek dat er een automobilist met zijn bestelauto deels te water was geraakt. De bestuurder of bestuurster was niet meer op het ongevalslocatie aanwezig. Voor de zekerheid werd het water gecontroleerd maar van een mogelijk slachtoffer werd niks aangetroffen.

De politie zal onderzoek doen en de eigenaar van het voertuig proberen te achterhalen.

Foto’s: W. Veenstra © Compact Media / Nieuwsinfriesland.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt