Twee vechtersbazen aangehouden in Assen

Assen-  De politie in Assen heeft woensdagmiddag in moeten grijpen bij een vermoedelijke vechtpartij aan de Vaart N.Z. in Assen.

De politie kreeg een melding van een vechtpartij tussen twee groepen jongeren aan de Vaart N.Z. en troffen ongeveer 50 a 60 jongeren aan. De politie probeerde de situatie onder controle te krijgen maar kon niet voorkomen dat de situatie kort escaleerde. Door gebruik van een politiehond en wapenstok kon de politie de groepen onder controle krijgen. Twee pubers werden door de politie aangehouden. Een 14 jarige werd aangehouden voor bedreiging en een 16 jarige puber voor belediging.

 

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt