Wateroverlast in diverse plaatsen in Noord-Nederland

Drachten-  In diverse plaatsen in het Noorden zorgden de overtrekkende buien voor overlast. In onder andere Norg, Grootegast, Oudehorne, Marum en Drachten moest de brandweer uitrukken om de assisteren bij de ontstane wateroverlast.

Diverse straten en tunnels konden de gevallen hoeveelheid  water niet aan en kwamen blank te staan. In Drachten trok de jeugd naar de ondergelopen fietstunnels. In Norg bleek het vorig jaar aangelegde riool aan de Laan van Havezathen de hoeveelheid water ook niet kwijt te kunnen. Hier werd echter afgeraden om zich in het water te begeven omdat de deksels waren weggedreven.

Ook in de Brinkhof steeg het water omdat de riolering de waterafvoer niet aan kon.

Foto’s: W.Veenstra & R.Nieboer © Compact Media

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt