Auto ramt boom op N858 nabij Donderen

Donderen – Zaterdagavond werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Norgerweg (N858) te Donderen. Hier zou een auto tegen een boom zijn gereden.

De gealarmeerde brandweer van Vries heeft het slachtoffer uit zijn benarde positie gehaald. Het slachtoffer is daarna in een ambulance behandeld en overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving. Het Mobiel Medisch Team kwam met de Audi ter plaatse om het ambulancepersoneel te ondersteunen.

De Verkeersongevallenanalyse is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. Het wrak is vervolgens door een berger geborgen. Tijdens de afhandeling van het ongeval was de weg voor het overige verkeer afgesloten.

Foto’s © Compact Media / Moiassen.com

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt