Motorrijder ernstig gewond na achtervolging

RUIGAHUIZEN – Een motorrijder is zondagochtend ernstig gewond geraakt na een politieachtervolging in Gaasterland. Ook de passagier raakte gewond. Agenten zagen de motor rond vier uur slingerend rijden waarna ze de bestuurder een stopteken gaven. De bestuurder negeerde het stopteken waarna de achtervolging begon. Op de Tsjerkhofleane ging het vervolgens mis. De motorrijder zag een bocht over het hoofd waarna het voertuig crashte en tegen een boom tot stilstand kwam. Zowel de motorrijder als de passagier raakten gewond. Beiden werden naar het ziekenhuis overgebracht. Volgens de politie zijn met name de verwondingen van de bestuurder ernstig. De verkeersongevallenanalyse heeft het ongeval in kaart gebracht.

Foto’s © Compact Media / BTB Fotografie

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt