Startschot van de Dutch TT week klinkt tijdens de 9e editie van de TT Run

ASSEN – De start van de TT week vind plaats op het heilige asfalt van het TT Circuit in Assen. Op zondag 1 juli wordt er op het 4,5 kilometer lange circuit de 88e editie van de Dutch TT verreden, maar allereerst is het de beurt aan de duizenden fanatieke sporters.

Op zaterdag 23 juni kunnen hardlopers namelijk deelnemen aan de alweer 9e editie van de TT Run. Inschrijven kan middels de volgende link! De start vindt plaats vanaf pole position, achter de Safety Cars na het afleggen van de diverse afstanden kom je over de finish in de Pitlane van het circuit.

Elk jaar steunt het evenement een goed doel. Dit jaar wordt er geld ingezameld voor het Universitair Medisch Centrum in Groningen en aandacht gevraagd voor het UMCG hartfonds.

Programma:

Om 10.00 uur start de alternatieve TT Run gevolgd door de mini TT Run om 11.30 uur. De wedstrijdlopers, bedrijven en recreanten starten om 13.30 uur.

Afstanden:

 

 

 

 

 

 

 

Kijk hier onder naar de impressie van voorgaande jaren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt