Aantal luchtballonnen tijdens de TT Balloon Festival stijgt

ASSEN – Het aantal luchtballonnen welke tijdens het TT Balloon Festival bij de TT Hall in Assen het luchtruim kiezen stijgt. Tijdens de 6e editie van het evenement doen er namelijk een recordaantal van 30 ballonnen mee.
Het gezinsevenement is gratis toegankelijk en er zijn in de TT hall o.a. modelballonnen en een luchtballon waar u in kunt lopen te zien. Op het veld zijn o.a. Old balloons en special shapes bollonnen te bewonderen.
Net als de vorige editie is de Engelse balon in de vorm van een motor ook weer aanwezig. Met 46 meter breed en 37 meter hoog is de ballon is de grootste vliegende superbike ter wereld en de grootste special shape balloon van Europa.

Wil je zelf ook mee vliegen? dat kan! Boek dan een vlucht op de website van het TT Balloon Festival. De prijs is € 145,00 per passagier (inclusief taludticket voor de TT Races op 1 juli 2018 t.w.v. € 46,00).

Programma:
19.30 – 20.30 uur: voorprogramma TT Hall
20.30 – 21.00 uur (afhankelijk van de weersomstandigheden): Opstijgen luchtballonen

Volg ons website voor meer nieuws over de TT Festiviteiten en kijk hieronder naar de impressie van voorgaande jaren.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt