Ongeval op de vernieuwde kruising Weperpolder in Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Onlangs is de verkeerssituatie op de Weperpolder N919 bij Oosterwolde gewijzigd. De gemeente Ooststellingwerf heeft na onderzoek besloten de voorrangsweg van en naar Veenhuizen te wijzigen.

Uit onderzoek bleek dat er meer verkeersbewegingen waren tussen Oosterwolde en Haulerwijk. De wijzigingen zijn tevens door gevoerd om de situatie veiliger te maken. In de eerdere situatie kreeg het verkeer van en naar Veenhuizen voorrang op het verkeer van en naar Haulerwijk.

Vanochtend even voor 10.00 uur ontstond er een verkeersongeval door een voorrangsfout. Een automobilist uit de richting van Veenhuizen zag een andere bestuurder vanuit Oosterwolde over het hoofd. Politie en een ambulance werden gealarmeerd.

Bij het ongeval raakte niemand gewond, de schade bleef beperkt tot de voertuigen. De voertuigen zijn door een berger geborgen.

Foto’s: E. Faber © Compact Media / Faber Fotografie

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt