Bedrijfsbrandweer Defensie ‘t Harde wint 2e ronde gewestelijke brandweerwedstrijden TAS HD in Beilen

BEILEN – Op zaterdag 16 juni werd er in Beilen de 2e ronde gewestelijke brandweer wedstrijden in de klasse Tas HD gehouden. Gedurende de dag streden er 7 brandweerkorpsen uit de provincie Groningen, Gelderland, Flevoland  om een plek bij de eerste drie.

De brandweer wedstrijden werden georganiseerd door het Algemeen Brandweer Wedstrijd Comité (ABWC) in samenwerking met brandweer Beilen. De beste drie korpsen gaan door naar de landelijke finale op 22 september in Harderwijk.

Scenario:

De brandweerkorpsen werden vandaag gealarmeerd voor een brandmelding bij Zalencentrum aan de Wilhelminaplein in Beilen. In het bijeenkomstgebouw bleek er een bruiloft te zijn met nog 20 personen aanwezig. De brand was ontstaan toen twee jeugdigen in de kelder stiekem aan het roken waren.

Gedurende de dag kwam het op de bruiloft tot een woordenwisseling welke uit monde in een vechtpartij. De brand sloeg vanuit de kelder over naar de Clauszaal. Naast het blussen van de brand moesten de brandweerkorpsen de twee jeugdige redden.

Foto’s; © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

BRANDWEERKORPS PUNTEN
1. Brandweer Defensie ‘t Harde 1360 Punten
2. Brandweer Dodewaard 1310 Punten
3. Brandweer Stadskanaal 1269 Punten
4. Brandweer Neerijnen-West 1224 Punten
5. Brandweer Ens 1097 Punten
6. Brandweer Oude Pekela 1094 Punten
7. Brandweer Defensie Harskamp 1273 Punten *
* Incident niet of niet binnen de tijd meester

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt