Bestuurster eindigt in een tuin nadat ze uit de bocht is gegleden op de Bovenweg in Donkerbroek

DONKERBROEK – Een oliespoor op de met de Bovenweg in Donkerbroek zorgde zaterdag aan het begin van de avond voor een ongeval. Een jonge bestuurster reed op de Herenweg vanuit Donkerbroek in de richting van Haule toen ze de controle over haar voertuig verloor. Ze reed hierbij door een omheining om vervolgen in een tuin van een woning tot stilstand te komen.

De vrouw raakte niet gewond maar was volgens de politie wel enorm geschrokken. Het korps van Haulerwijk werd gealarmeerd om het wegdek te reinigen. Over een afstand van circa 1 kilometer lag vermoedelijk hydroliek olie van een tractor verspreid.

Foto’s: R.Koene © Comapct Media / Nieuwsinfriesland.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt