Het is bijna zover TT Festival 2018 in Assen

ASSEN – Sinds 2015 is de organisatie van het TT Festival in handen van lokale ondernemers en de gemeente Assen. De Dutch TT wordt inmiddels op de zondag verreden en het motor en muziek festival (TT Festival) kent inmiddels vier dagen vol.festiviteiten.

Ook dit jaar heeft de organisatie en Radio NL een variërend programma samengesteld verspreid over 7 verschillende podia die in de week voor de TT in Assen staan

WOENSDAG

Het TT Festival begint woensdagavond om 19.00 uur met de Mississippi Kings op de Actifood stage aan de Markt in Assen. Verder treden o.a. de bands Bökkers en Melrose op.

DONDERDAG

Op de podia tijdens de donderdag staan onder andere: Mooi Wark met Esmee Smit (bekend van De Toppers). SBMG, Johnny 500, Freddy Moreira, DJ Arnoud, DJ Daani, Kobus en de Rokkers, Ben Liebrand en Proost op het programma.

Vanaf de donderdag tot en met de zaterdag is het podium van Radio NL zoals gebruikelijk te vinden op de Brink in Assen met hun Zomertoer,

 

De volgende artiesten geven hun acte de présence: Tino Martin, Jannes, Samantha Steenwijk, Frans Duijts, Vinzzent, Stef Ekkel, Dikdakkers, Dean Sanders, Lucas & Gea. Jan Smit, Henk Dissel,  Ancora Lesley Williams. en nog veel meer

VRIJDAG

Op de vrijdag gaan we deels terug in de tijd met The Housekeepers, 2 Brothers on the 4 floor, Great Piano’s en Menno de Boer met Die veruruckte stunde  bekend van Evers staat op, te horen op de Radio 538 stage.

Verder staan o.a Bizzey, Dyna, Lytse Hille, Party squad en band Vangrail op het TT Festival.

 

Maar met muziek alleen is er nog geen TT Festival, Op vrijdagavond start de avond traditiegetrouw met de TT Nightride door de binnenstad waaraan meer als 1000 motoren aan deelnemen. Ook kunt u op vrijdag en zaterdag genieten van de stunts tijdens de action on wheels aan de Weijerstraat. Voor nog meer spanning kunt u terecht op de TT Kermis (Veemarktterrein) of Bungee jumpen op de Collardslaan.

ZATERDAG

Op de slotavond voor de Dutch TT van Assen kunnen alle motor en festival liefhebbers uit binnen en buitenland nog even nog vol gas gaan met:

Live on tour, Supergaande, Billy the Kit, Dilana Smith (The Voice) Outsiders, Tony Junior, Jebroer en  Darkraver die op diverse podia door de stad optreden, maar dit is nog maar een kleine greep uit de groep artiesten welke zullen optreden.tijdens het TT Festival.

 

Wilt u meer informatie over het TT Festival , gehele programma en ander activiteiten kijk dan op TTfestival.nl of download de App.

Volg ons website en social media kanalen (Twitter, Facebook en Instagram) voor de laatse TT Nieuws. Bekijk hier de plattegrond of download hier het programma van het TT Festival.

Foto’s R.Koene © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt