Uitslaande brand bij vakantiepark Hof van Saksen in Nooitgedacht (Update)

NOOITGEDACHT – Zondagavond omstreeks 20.30 uur is er op het vakantiepark Hof van Saksen aan de Veldweg in Nooitgedacht een brand uitgebroken. Bij aankomst van de brandweerkorpsen van Rolde, Borger en Gieten bleek het om een uitslaande brand te gaan in een bijgebouw. Het zou mogelijk om een strandgebouw gaan welke ze aan het renoveren waren.

De brandweerlieden laten de brand mogelijk gecontroleerd uitbrandden. De oorzaak van de brand is niet bekend. De politie heeft van de locatie een plaatdelict gemaakt. Waarschijnlijk wordt er van brandstichting uitgegaan.

Foto’s: R. Regtop © Compact Media

Assercourant

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt