Auto te water in de Drentsche Hoofdvaart bij Smilde

SMILDE – Maandagmorgen even na 10.30 uur is een automobilist door nog onbekende oorzaak met zijn voertuig te water geraakt in de Drentsche Hoofdvaart te Smilde. De bestuurder kwam uit de richting van Assen toen hij op de Hoofdweg even voor het Tankstation te water raakte.

De brandweerkorpsen van Smilde en Assen-West werden gealarmeerd, maar hoefde niet in actie te komen. De bestuurder kon tijdig het voertuig verlaten voordat de auto naar de bodem zonk. Hij werd door omstanders op de kant geholpen, waarna hij door het ambulancepersoneel werd gecontroleerd.

Een berger werd verzocht de auto uit het water te takelen.

Foto: © Politie

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt