Twee mannen uit Assen aangehouden bij politie invallen (Update)

ASSEN – De politie heeft vanochtend twee mannen uit Assen (44 en 46 jaar oud) aangehouden in een langlopend onderzoek naar drugs, fraude, witwassen en handel in verdovende middelen. De politie heeft in het land op elf locatie’s doorzoekingen gedaan. Er werden tassen met onbekende hoeveelheid contant geld, tevens werd er softdrugs aangetroffen.

De politie heeft in Assen 6 panden binnengevallen. Het zou volgens politie woordvoerder om een administratiekantoor, een zonnestudio en een bedrijf dat opslagboxen verhuurt gaan. De andere drie locaties in Assen waar de politie een inval deed betroffen drie woningen.De politie heeft op een van de woning beslag laten leggen. In de wijk Kloosterveen zou bij een doorzoeking van een woning beslag zijn gelegd op een auto.

In Roden werd bij een administratiekantoor en een tattoo-shop een inval gedaan. De inval in Steenwijk betrof ook een tattoo-shop in het centrum van de stad. In Amstelveen en Amsterdam betroffen doorzoekingen in woningen. De politie zoekt naar administratie, gegevensdragers, contant geld en verdovende middelen.

In totaal werden er meerdere dure auto in beslag genomen en zijn er drie handvuurwapens aangetroffen op verschillende locaties

Foto: Archief

Heeft u informatie of beelden dan kunt u dit aan ons doorgeven op tips@compactmedia.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt