Auto op de kop in een sloot langs de A28 bij Assen

ASSEN – Bij een eenzijdig verkeersongeval op de A28 tussen Assen -West en Assen-Noord is niemand gewond geraakt. De bestuurder kon wonderwel met hulp van omstanders uit het zwaar beschadigde wrak komen. De brandweerkorpsen van Assen-West en Groningen waren gealarmeerd, omdat de bestuurder in het water was belandt, hun hulp was echter niet meer noodzakelijk.

De bestuurder was door onbekende oorzaak in de middenberm gekomen, na een stuurcorrectie belandde hij aan de ander kant op de kop in een naastgelegen sloot. De man is door het aanwezige ambulance personeel gecontroleerd, maar hield er alleen een nat pak aan over. De zwaar beschadigde auto is door een berger geborgen.

Foto’s: P.Koene & H. Huizinga © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Assercourant

RTV Drenthe

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt