Nieuwe Winterdijktribune op het TT circuit is gereed voor de Dutch TT

ASSEN – Op het TT Circuit in Assen is woensdagochtend de nieuwe Winterdijktribune officieel geopend. De tribune heeft een lengte van 300 meter en bied plaats voor 9100 bezoekers. De Winterdijktribune heeft ongeveer 4,5 miljoen euro gekost, Daarvan is 2 miljoen euro door de Gemeente Assen geïnvesteerd..

Samen met de Hoofdtribune en de Haarbocht tribune is er een 1,2 kilometer lange aaneengesloten tribune gerealiseerd, goed voor circa 33.000 bezoekers. Het circuit in Assen heeft nu de langste tribune van Europa. Voor de 88e editie van de Dutch TT zijn nog enkele plaatsen vrij.

Beelden: TT Circuit

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt