Voorrangsfout lijdt tot ongeval op de Industrieweg in Assen

ASSEN – Op de kruising van de Industrieweg met de Overcingellaan in Assen heeft woensdagavond een verkeersongeval plaatsgevonden. Het korps van Assen-Oost werd tijdens hun oefenavond gealarmeerd. Ter plaatse bleken bij het ongeval twee voertuigen te zijn betrokken.

Het ongeval ontstond door een voorrangsfout de verkeersongevallen analyse van de politie maakt een registratie op van het ongeval. Bij het ongeval raakte zover bekend niemand gewond. een aantal betrokkenen zijn door het ambulance personeel nog wel gecontroleerd op verwondingen. De brandweer heeft naast het loskoppelen van de accuklemmen, absorptiekorrels  gestrooid i.v.m. een lekkage. Voertuigen moesten door een berger worden geborgen.

Foto’s P.Koene & Y. Dekker © Compact Media / Moi Assen

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt