Dakbrand aan de Goldakkers in Zeegse

ZEEGSE – Donderdagmiddag even na 16.00 uur is er een brand ontstaan onder het dak van een woning aan de Goldakkers in Zeegse. De brandweer korpsen van Vries, Zuidlaren en Assen-West werden gealarmeerd voor de gebouwbrand.

De politie welke eerder aanwezig was dan de brandweer, heeft met behulp van een tuinslang nog een bluspoging ondernomen. De brand welke woede ter hoogte van het dakkapel is overgenomen door de brandweer. Om het vuur te doven moest de brandweer een deel van het dak open breken. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Foto’s: W.Dekker & M. Druppers © Compact Media / Moi Assen en 112 Eelde

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt