Industriebrand op bedrijventerrein aan de Wetterkant in Gorredijk

GORREDIJK – Op het bedrijventerrein bij een autoschade bedrijf aan de Wetterkant in Gorredijk is donderdagmiddag na 17.30 uur een brand uit gebroken. Bij aankomst van het korps uit Gorredijk werd assistentie gevraagd van de ladderwagen uit Drachten. Er kwamen hoge vlammen uit de afzuiging van het bedrijf.

De brandweerlieden hebben door snel ingrijpen erger voorkomen. De brand werd vanaf buitenaf geblust, het korps van Drachten was hierdoor niet meer nodig. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Bij de brand raakte niemand gewond.

Foto’s: W. Veenstra © Compact Media / Nieuwsinfriesland.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt