Bouwvakker gewond op bouwterrein aan het Helperpark in Groningen

GRONINGEN – Op het bouwterrein aan het Helperpark bij het nieuwe sportcentrum Europapark in Groningen, is vrijdagochtend een bouwvakker gewond geraakt. De man raakt bij het bedrijfsongeval bekneld. Op het bouwterrein worden graafwerkzaamheden uitgevoerd middels een zuigwagen. De plaat waar de bouwvakker op stond verschoof met het ongeval als gevolg.

De brandweer heeft in samenwerking met het ambulance personeel en het Mobiel Medisch Team de man uit zijn benarde positie bevrijd. Het slachtoffer was aanspreekbaar en is in stabiele situatie met onbekende verwondingen naar het umcg vervoerd.

Foto’s: R.Meter © Compact Media / Nieuwsingroningen.nl

 

 

 

 

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt