Overval op woning aan de Logten in Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Rond 05:15 uur vrijdagochtend zijn de bewoners van een woning aan De Logten in Oosterwolde overvallen. De overvallers namen de auto van de bewoners mee.

De politie ging eerst uit van een woninginbraak, na onderzoek blijkt het om een overal te gaan. De overvallers zijn vermoedelijk twee blanke jongemannen van tussen de 20 en 25 jaar oud, schrijft de politie. Die gestolen auto werd later aangetroffen aan de Veenhof, ook in Oosterwolde.

Meer informatie is op dit moment nog niet bekend. De politie doet zowel aan De Logten als aan de Veenhof onderzoek. Ook over een mogelijke buit is nog geen duidelijkheid. De politie roept mensen die tijdens of na de overal aan De Logten iets hebben gezien of gehoord op om contact op te nemen. Dit kan op het nummer 0900-8844.

Mensen die hebben gezien wie de auto aan de Veenhof heeft achtergelaten of die tips hebben over hoe de verdachten er daarna vandaar gingen, kunnen zich ook melden bij de politie.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt