Hardlopers lopen voor het UMCG hartfonds tijdens de TT Run

ASSEN – Meer dan 3000 hardlopers liepen vandaag op het asfalt van het TT Circuit de 9e editie van de TT Run. Voor de start van de TT run om 13.30 uur werd er een alternatieve TT Run gehouden voor mensen op een step, skeelers, loopfiets of met een handbike.Vervolgens was het de beurt aan de Mini TT Run voor kinderen, welke fanatiek over het asfalt rende geschutpoort door hun ouders.

Lopers tijdens de TT Run konden kiezen tussen 1,2, of 3 laps over het TT circuit van Assen. Eén van de lopers was oud schaatscoach Gerard Kemkers uit Peize. Kemkers vervult nu een functie bij FC Groningen. Tijdens de TT Run stond het hart centraal en werd er geld ingezameld voor het hartfonds van het UMCG.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt