Oldtimer door brand verwoest aan de Vriezerweg bij Tynaarlo

TYNAARLO – Het korps van Assen-Oost werd zondagmiddag gealarmeerd voor een autobrand op de afrit van de A28 bij Tynaarlo. Bij aankomst bleek de bestuurder van de oldtimer zijn voertuig te hebben neergezet op de carpoolplaats aan de Vriezerweg. Een voorbijganger had het vuur met een een poederblusser geblust.

De brand ontstond door onbekende oorzaak in de motorcompartiment.. De brandweer heeft met behulp van een warmte beeldcamera een controle uitgevoerd en vervolgens isolatiemateriaal onder de motorkap verwijderd. De oude eend is door een bergingsbedrijf afgesleept.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

 

 

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt